ua en ru

Обама завів персональну сторінку в Facebook

Обама завів персональну сторінку в Facebook Фото: Барак Обама

Обама повідомив, що через кілька тижнів летить у Париж, щоб зустрітися зі світовими лідерами

Президент США Барак Обама в понеділок завів свою сторінку в соціальній мережі Facebook. Як наголошується в повідомленні Білого дому, сторінка Барака Обами є місцем для бесід з американцями про найбільш важливих проблемах.

Обама висловив надію, що користувачі Facebook будуть використовувати його сторінку в якості платформи для обговорення важливих питань, які постають перед Сполученими Штатами.

"Я сподіваюся, що ви будете думати про цій сторінці як про місце, де ми можемо вести розмови про найбільш важливі проблеми, що стоять перед нашою країною, - це місце, де ви можете почути безпосередньо від мене і ділитися своїми думками і історіями", - написав американський Президент.

"Я запрошую вас на прогулянку разом зі мною в моєму задньому дворі - я намагаюся робити в кінці кожного дня перед вечерею. ... Ми повинні зберегти цю прекрасну планету для наших дітей та онуків. А це означає раз і назавжди зробити серйозні кроки по вирішенню проблеми зміни клімату. Зараз ми повинні зробити великий прогрес, щоб скоротити забруднення вугіллям у себе вдома і повести в цьому за собою весь світ. Але ми повинні зробити ще більше. Через кілька тижнів я лечу в Париж, щоб провести з світовими лідерами зустріч з всесвітньої угоди, яке має відповісти на ці виклики", - зазначив Обама.

Привіт, Facebook! I finally got my very own page. I hope you’ll think of this as a place where we can have real...

Posted by President Obama on 9 листопада 2015 р.

Нагадаємо, в Білому домі допускають зустріч Обами і Путіна на саміті G20