ua en ru

Новий прем'єр Криму Аксьонов приступив до виконання обов'язків

Голова Ради Міністрів Автономної Республіки Крим Сергій Аксьонов сьогодні, 28 лютого, приступив до виконання своїх обов'язків.

Голова Ради Міністрів Автономної Республіки Крим Сергій Аксьонов сьогодні, 28 лютого, приступив до виконання своїх обов'язків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Радміну Криму.

Помічники Сергія Аксьонова також приступили до роботи.

"...Найближчим часом буде повністю відновлена координація і взаємодія з усіма посадовими особами... Всім керівникам рад всіх рівнів необхідно працювати в штатному режимі і повністю координувати свої дії з Радою Міністрів Криму", - йдеться в повідомленні.
Сергій Аксьонов підкреслив, що ситуація в Автономній Республіці Крим знаходиться під повним контролем його і Голови Верховної Ради Криму Володимира Константинова.

Життя і безпеки кримчан, як наголошується, нічого не загрожує.

Нагадаємо, вчора, 27 лютого, Верховна Рада Криму призначила лідера партії "Руська єдність" Сергія Аксьонова прем'єр-міністром автономії. Раніше голова кримського парламенту Володимир Константинов у своєму відеозверненні повідомив, що Президія Верховної Ради Криму ініціює призначення на 25 травня референдуму про розширення повноважень регіону.