ua en ru

НКРЗ підготувала для затвердження розміри плати за адмінпослуги, що надаються УДЦР.

На сьогоднішньому черговому засіданні Національна комісія регулювання зв'язку (НКРЗ) України схвалила проект листа до Кабінету міністрів України з пропозиціями щодо затвердження розмірів плати за адміністративні послуги, що надаються державним підприємством "Український державний центр радіочастот" (УДЦР), відповідно до економічно обґрунтованих витрат, пов'язаних з їх наданням. Про це повідомляє прес-служба НКРЗ.

Зазначені пропозиції розроблено відповідно до економічно обґрунтованих витрат, пов'язаних з наданням цих послуг, та з урахуванням вимог Методики визначення собівартості платних адміністративних послуг, затвердженої постановою Кабінету міністрів України від 27 січня 2010 № 66.

Відповідно до цієї методики собівартість адмінпослуги розраховується на підставі норми часу на надання такої послуги та вартості розрахункової калькуляційної одиниці часу - однієї людино-години (людино-дня) за формулою: собівартість адміністративної послуги (грн) дорівнює нормі часу на надання адміністративної послуги, людино-години (людино-дня), помноженій на вартість розрахункової калькуляційної одиниці часу (грн).