ua en ru

НКРЕ видала ліцензію ПАТ "Євраз Баглійкокс" на постачання електроенергії за нерегульованим тарифом

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ) видала ліцензію на право провадження діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом ПАТ "Євраз Баглійкокс". Таке рішення НКРЕ прийняла на засіданні сьогодні, 9 серпня, передає кореспондент РБК-Україна.

Разом із цим, НКРЕ продовжила дію аналогічної ліцензії ПАТ "Дніпроазот" до 26 серпня 2017 р. Компанія подала заявку на продовження ліцензії у зв'язку із закінченням терміну дії попередньої ліцензії.

"Євраз Баглейкокс" входить в склад металургійного холдингу Evraz. Еvraz Group включає в себе три провідні російські сталеливарні підприємства - Нижньотагільський, Західно-Сибірський і Новокузнецький металургійні комбінати, а також компанії Evraz Palinie Bertoli в Італії, Evraz Vitkovice Steel в Чехії, Evraz Inc. NA, об'єднуючі виробництва в США і Канаді. Крім того, Еvraz Group належать металургійні та рудні активи в Україні ( "Євраз Баглейкокс", "Дніпрококс", "Євраз Дніпродзержинський коксохімічний завод", "Євраз Суха балка", "Євраз ДМЗ ім. Петровського") південноафриканська Highveld Steel and Vanadium Corporation. Чистий прибуток Еvraz Plc. за міжнародними стандартами фінансової звітності в 2011 р. порівняно з 2010 р. знизився на 4% і склав 453 млн дол.