ua en ru

НКРЕ затвердила інвестпрограму "Львівобленерго" на 2012 р. в обсязі 193,23 млн грн

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ), затвердила інвестиційну програму ПАТ "Львівобленерго" на 2012 р. в обсязі 193,23 млн грн. Про це повідомляє прес-служба "Львівобленерго".
З цих коштів на будівництво, модернізацію та реконструкцію електричних мереж і обладнання буде спрямовано 70%, на заходи по недопущенню понаднормативних витрат електроенергії - 10%, впровадження та розвиток автоматизованих систем диспетчерського керування - 6,6%, впровадження та розвиток інформаційних технологій - 4,1%, застосування систем зв'язку і телекомунікацій - 4,1%, модернізацію та закупівлю транспортних засобів, в тому числі спецтехніки - 2,9%, інші заходи (реконструкція будівель тощо) - 2,27%.
Серед ключових енергооб'єктів інвестпрограми є будівництво комплексу підстанції "Цитадель", що здійснюється в рамках підготовки до Євро-2012. ПС „Цитадель" забезпечить надійність схеми електропостачання Львова, розвантажить електромережу центральної частини міста і створить на майбутнє резерв для розвитку інфраструктури. Введення в експлуатацію підстанції заплановане на перше півріччя 2012 р.
Раніше повідомлялось, що НКРЕ збільшила інвестпрограму "Львівобленерго" на 5% - до 221 млн 222 тис. грн.