ua en ru

НКРЕ зобов'язала компанії забезпечувати модернізацію застарілих ліній електропередач

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ), зобов'язала компанії забезпечити модернізацію застарілих ліній електропередач, опор, будівництво нових.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ), зобов'язала компанії забезпечити модернізацію застарілих ліній електропередач, опор, будівництво нових. Про це йдеться у повідомленні прес-служби комісії.

"Сьогодні НКРЕ на своєму засіданні у формі відкритого слухання переглянула рівні тарифів на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та з постачання електроенергії за регульованим тарифом, структури тарифів та джерела фінансування інвестиційних програм. Метою перегляду було забезпечення більш ефективного використання коштів компаній, пов'язаних із закупівлею матеріальних цінностей, економного використання коштів, спрямованих на надійну експлуатацію електромереж та підстанцій", - йдеться у повідомленні.

Раніше на засіданні комісії 20 березня було скориговано фонди оплати праці працівникам енергопостачальних підприємств відповідно до механізму визначення фонду оплати праці таких ліцензіатів.