ua en ru

У Миколаєві бензовоз ВСУ в'їхав в зоомагазин, є загиблі

У Миколаєві бензовоз ВСУ в'їхав в зоомагазин, є загиблі Фото: у Миколаєві військовий бензовоз врізався в зоомагазин

Перед зіткненням з магазином водій вискочив з автомобіля

У п'ятницю, 17 березня, у Миколаєві в мікрорайоні Варварівка військовий бензовоз в'їхав в зоомагазин, в результаті аварії загинув пасажир вантажівки. Про це повідомляє "Преступности.НЕТ".

"За словами водія вантажівки, причиною ДТП стала несправність автомобіля, через що він спочатку врізався в магазин, розташований на правій стороні вулиці, після чого змінив напрямок руху і в'їхав в зоомагазин на протилежній стороні. За попередньою інформацією, водій був тверезий. Перед зіткненням з магазином він вискочив з автомобіля", - зазначають у повідомленні.

У момент зіткнення в магазині знаходився тільки його продавець, який не постраждав. Однак пасажир вантажівки, військовий ВСУ, якого затиснуло в кабіні, від отриманих травм помер.

На місце події прибули рятувальники і карети швидкої допомоги.

altaltaltaltaltalt

Фото: місце ДТП в Миколаєві

За попередніми даними, автомобіль належить до 406 окремої артилерійської бригади (406 ОАБр) і їхав з полігону "Широкий Лан".

Зазначають, що пересування навантажених паливом автомобілів по місту без супроводу заборонено.

Нагадаємо, в результаті ДТП у Львівській області постраждали 4 людини. Водій автомобіля "Хонда Акорд" скоїв зіткнення з автомобілем "Мерседес Спринтер".