ua en ru

Неймар готовий піти на зниження зарплати заради "Реала"

Неймар готовий піти на зниження зарплати заради "Реала" Фото: Неймар (instagram.com/neymarjr)

Бразилець не хоче залишатися в ПСЖ

Нападник французького "Парі Сен-Жермен" Неймар заради переходу в мадридський "Реал" готовий піти на зниження зарплати. Про це повідомляє L'Equipe.

Видання вважає, що форвард розчарувався в чемпіонаті Франції. Під час матчу чемпіонату Франції проти "Діжона" (8: 0) бразилець забив 4 м'ячі і зробив 2 гольові передачі, але все одно був обсвистаний своїм же уболівальниками за те, що не віддав право виконувати пенальті Едінсону Кавані, який міг побити рекорд Златана Ібрагімовича за кількістю голів за клуб (156).

Після матчу Неймар покинув поле швидше за всіх, поки гравці парижан дякували вболівальникам.

25-річний бразилець заробляє 38 млн євро за сезон. За цим показником він поступається лише форварду "Барселони" Ліонелю Мессі, який отримує близько 50 млн євро.

Відзначається, що мадридці планують включити Кріштіану Роналду в угоду по Неймару. Оклад 32-річного португальця складає 21 млн євро.

Неймар перейшов в ПСЖ з "Барселони" за 222 млн євро влітку минулого року і на даний момент є найдорожчим футболістом за всю історію. У поточному сезоні він провів 15 матчів у чемпіонаті Франції, забив 15 голів і віддав 13 гольових передач.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що "Реал" має намір здійснити рекордний трансфер, підписавши нападника ПСЖ Неймара за 400 млн євро.