ua en ru

Через негоду в 4 областях України обмежено рух великогабаритного транспорту

Через негоду в 4 областях України обмежено рух великогабаритного транспорту Фото: в Україні снігопади

В другій половині дня 14 листопада циклон вийде за межі України

Через негоду у Львівській, Житомирській, Тернопільській, Хмельницькій областях областях обмежено рух великогабаритного транспорту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Унаслідок сильних опадів та з метою збереження життя та здоров’я учасників дорожнього руху службами автомобільних доріг у Львівській, Житомирській, Тернопільській, Хмельницькій областях обмежено рух великогабаритного транспорту", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найбільшу кількість снігового покрову, до 50 см, зафіксовано у Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій та Житомирській областях.

У Київській, Вінницькій та Черкаській областях спостерігаються невеликий сніг із дощем, а у Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій - місцями, в Одеській, Миколаївській, Херсонській - іде дощ, на решті території країни без опадів.

"В наступні 3 години у північних областях йтиме сніг. Відповідно до інформації Українського гідрометцентру в другій половині 14 листопада циклон вийде за межі України", - повідомляють у відомстві.

Крім того, зазначається, що станом на 7 годину ранку 14 листопада рух автотранспорту по дорогах загального користування забезпечений, заторів немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві обмежать в'їзд для великогабаритного транспорту через снігопад.