ua en ru

Негода на Закарпатті: за ніч підтоплено ще 15 домогосподарств

Негода на Закарпатті: за ніч підтоплено ще 15 домогосподарств Фото: затоплено переважно підвальні приміщення

Постраждали жителі с. Великі Ком’яти Виноградівського району

У с. Великі Ком’яти Виноградівського району Закарпатської області 27 червня внаслідок несприятливих погодних умов (сильна локальна злива) сталося підтоплення близько 15 домогосподарств і підвальних приміщень приватних житлових будинків. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що однією з головних причин підтоплення стала захаращеність придорожніх канав і зливних стоків побутовим сміттям.


"О 22:25 після припинення опадів вода з підтоплених домогосподарств зійшла. Підрозділом ДСНС та органами місцевого самоврядування відкачано воду з підвальних приміщень", - доповіли у відомстві.

Там також відзвітували, що до робіт залучалося 22 особи та 2 одиниці техніки, в тому числі від ДСНС - 5 осіб та 1 одиниці техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок негоди у Закарпатській області в районі с. Луги Рахівського району сформувався інтенсивний місцевий стік із потужними селевими потоками, який спричинив підтоплення прибережних смуг та попередньо 48 дворогосподарств у 3 населених пунктах Рахівського р-ну (с. Луги, с. Богдан, с. Видричка).