ua en ru

Негода в Україні знеструмила понад 170 населених пунктів

Негода в Україні знеструмила понад 170 населених пунктів Фото: негода в Україні (facebook.com/MNSKHERSON)

Негода в Україні обмежила лоцманську проводку в морських портах

Негода в Україні за останню добу знеструмила понад 170 населених пунктів. Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що в результаті сильного снігу, поривів вітру та спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП сталося знеструмлення 174 населених пунктів в 10 областях. Зокрема, в Донецькій області - 42 населених пунктів, Черкаській - 23, Миколаївській - 23, Одеській - 20, Дніпропетровській - 16, Харківській - 15, Херсонській - 13, Запорізькій - 9, Сумській - 8 та Київській - 5.

Також повідомляється, що рух автомобільного транспорту на дорогах забезпечено. Крім того, а у зв'язку з посиленням вітру обмежено лоцманську проводку суден у Маріупольському, Миколаївському, Одеському, Херсонському та Южненському морських торговельних портах. Аеропорти працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зв'язку з негодою в Києві громадський транспорт столиці курсує не за графіком. У той же час влада закликає киян сьогодні не користуватися особистим авто і, по можливості, віддавати перевагу громадському транспорту.