ua en ru

Німецькі лікарі завершили медогляд Тимошенко та залишили висновок у запечатаному конверті

Учора, 14 лютого, у Качанівській виправній колонії №54 німецькі та канадські лікарі у присутності українських фахівців, які входять до міжнародної медичної групи, створеної за сприяння Генеральної прокуратури України, упродовж понад п'яти годин проводили діагностичне обстеження ув'язненої екс-прем'єр-міністра, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Лікарі із Федеративної Республіки Німеччини завершили огляд і залишили свій письмовий висновок та відбули з України. Канадські лікарі сьогодні продовжать комісійне обстеження Тимошенко.

По завершенню огляду Тимошенко буде ознайомлено зі змістом медичного висновку німецьких лікарів, який наразі знаходиться у запечатаному конверті, що підтвердить незалежність роботи міжнародної медичної групи.

Нагадаємо, вчора іноземні медики почали огляд екс-прем'єр міністра України Юлії Тимошенко в Качанівській колонії. У змінений склад комісії увійшли 5 лікарів з Німеччини та Канади і лише один представник Міністерства охорони здоров'я.