ua en ru

Невідомі побили батьків депутата Харківської міськради

Побиті батьки депутата Харківської міськради Анатолія Родзинського. Про це депутат повідомив в мережі Facebook.

"Увечері в п'ятницю троє в масках жорстоко побили моїх батьків. Мамі 77 років, а татові 74 роки. У такій ситуації їм достатньо складно було чинити опір. Крім того, є факти того, що напад спланували заздалегідь", - повідомив депутат.

Найбільше постраждав батько Родзинського, після нападу його у важкому стані
доставили в лікарню. Причину події Анатолій Родзинський бачить у своїй громадській діяльності.


"Напад на моїх батьків економічно недоцільний по взятому майну. Я вважаю, що цей злочин пов'язаний з моєю громадською діяльністю", - заявив він. Серед напрямків цієї діяльності він назвав боротьбу з розкраданням коштів харків'ян комунальними підприємствами міста, суд навколо 700 га землі, на яку претендує товариство городників, і боротьбу з корупцією в Мін'юсті. Депутат повідомив, що його батько був головою товариства городників "Світанок", а ринкова вартість спірної землі, по якій йде тяжба, становить близько 4 млрд гривень.

Анатолій Родзинський - голова ВСРО "Українська Палата Арбітражних Керуючих", генеральний директор Центру Банкрутства. У Харківській міськраді позафракційний депутат, відомий своїми критичними виступами по роботі міськради та Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

На парламентських виборах 2014 року Анатолій Родзинський був висунутий кандидатом у народні депутати від Блоку Петра Порошенка на 170-му одномандатному виборчому округу (Московський район Харкова).

У 2011 році в машину депутата була кинута пляшка із запальною сумішшю.

Невідомі побили батьків депутата Харківської міськради