ua en ru

НБУ перерахує майже 48 млрд гривень до державного бюджету України в 2018 році, - Данилишин

НБУ перерахує майже 48 млрд гривень до державного бюджету України в 2018 році, - Данилишин Фото: НБУ перерахує майже 48 млрд гривень у державний бюджет України

Сума була визначена на основі інформації НБУ та аудиторського комітету Ради НБУ

Національний банк України планує перерахувати до державного бюджету України у 2018 році 47,824 млрд гривень. Про це за підсумками засідання Ради НБУ, яке відбулося 5 квітня, на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Ради Богдан Данилишин.

Повідомляється, що ця сума була визначена на основі інформації НБУ та аудиторського комітету Ради НБУ.

Також на засіданні ради обговорювалися наслідки, можливі ризики й загрози для фінансової стабільності країни у зв'язку з припиненням переміщення вантажів через лінію розмежування в Донецькій і Луганській областях. Зазначено, що НБУ поінформував про заходи, які здійснюються для запобігання негативних наслідків.

Інформація для ЗМІ Рада Національного банку України визначила частину прогнозованого прибутку до розподілу за 2017 рік, ...

Опубліковано Богданом Данилишиним 5 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національний банк України пообіцяв послабити санкції проти російських банків з державною участю в капіталі після того, як ситуація з безпекою в Україні стабілізується.