ua en ru

Народ не помітив акцій ні влади, ні опозиції, - Медведчук

Народ не помітив акцій ні влади, ні опозиції, що проводилися в Києві 18 травня. Таку думку у своєму блозі на сайті громадського руху «Український вибір» висловив його лідер Віктор Медведчук.

«Народ, який звик у цей час року щосуботи бувати на природі або городі, здебільшого взагалі не помітив спільні потуги наших політиків від влади та опозиції зробити цю суботу чимось примітною. Потуги вийшли загальними виключно завдяки тому, що партія влади провела дзеркальне захід. До речі, дуже хороша і потрібна справа - антифашистський мітинг... Але, погодьтеся, робити це черговим контрзаходів під своїх опонентів - як мінімум дискредитувати антифашистський рух. Цю роботу треба вести постійно, а не для галочки», - написав політик.

«У опозиції, яка намагалася показати масштабність своїх претензій, все було схоже на мильну бульбашку, яка тихо здувся. Насправді їхні прихильники не побачили і не дочекалися головного - єднання опозиційних сил... Хоча мене не залишає почуття, що режисер у нашої опозиції таки є. Навіть не режисер, а скоріше дресирувальник. Те, що опозиція підіграє владі не тільки в питаннях «євроспрямувань», але і в розвитку політичної ситуації на користь своїх опонентів, видно неозброєним оком», - зазначив Медведчук.

«Сьогодні суботній спектакль вже був би забутий, якби в ньому, на жаль, не постраждали ні в чому не винні журналісти. Відповідальність я б поклав на обидві сторони, які не розуміють, що грати масами людей не завжди безпечно», - резюмував громадський діяч.