ua en ru

Нардепи ПР відмовилися брати участь у засіданнях комітету з євроінтеграції

Народні депутати від Партії регіонів відмовилися брати участь у засіданнях комітету з євроінтеграції. Про це повідомляє прес-служба партії.

Згідно з повідомленням, Інна Богословська, Ірина Бережна та Олена Нетецька звернулися з депутатським запитом до голови комітету з євроінтеграції Григорія Немирі, в якому просять відповісти, чи відповідає дійсності інформація про те, що Немиря розпоряджався валютними рахунками в офшорних компаній і оплачував з цих рахунків послуги засобів масової інформації та журналістів, а також пояснити, чи справді він витратив на перельоти суму близько 70 тис. доларів і які джерела цих грошей.

"Народні депутати заявляють, що оскільки народний депутат Немиря очолює комітет Верховної Ради з євроінтеграції, він сам повинен повністю відповідати вимогам чесності, добропорядності та законності дій, що відповідає європейським стандартам... до отримання офіційної відповіді на депутатський запит від Немирі депутати не будуть брати участі у засіданнях комітету", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У ЗМІ з'явилися публікації про нецільове використання Немирею європейських грантів