ua en ru

У НАЗК розподілили повноваження на 5 напрямків

У НАЗК розподілили повноваження на 5 напрямків Фото: засідання НАЗК (www.facebook.com/korchaknatalya)

Повноваження учасників НАЗК розподілені за п’ятьма основними напрямками діяльності

У Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) відбулося засідання усіх учасників агентства у повному складі, під час якого було розподілено повноваження учасників агентства. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Зазначається, що повноваження учасників НАЗК розподілені за п’ятьма основними напрямками діяльності, визначеними у законі "Про запобігання корупції".

Так, голова Національного агентства Наталія Корчак продовжить спрямовувати і координувати діяльність Департаменту з питань запобігання політичній корупції.

Роботою департаменту організації роботи із запобігання та виявлення корупції керуватиме Олександр Скопич.

Олександр Серьогін буде опікуватись департаментом координації антикорупційної політики. Координувати роботу департаменту моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції буде Олександр Мангул

А фінансовий контроль та моніторинг способу життя буде запезчечувати у НАЗК Станіслав Патюк.

Перше засідання НАЗК за участі всіх 5 членів. Розподіл за напрямами роботи : Корчак - запобігання політичній корупції...

Опубліковано Корчак Наталією 9 лютого 2018 р.

Нагадаємо, у грудні 2017 року НАЗК заявило, що призупиняє доступ співробітникам Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) до реєстру електронних декларацій. У лютому 2018 року директор НАБУ Артем Ситник заявив, що електронне декларування під загрозою через те, що НАЗК не працювало у повному складі.