ua en ru

НАЗК направило припис голові сільради в Харківській області

НАЗК направило припис голові сільради в Харківській області Фото: НАЗК

Чиновник порушив закон "Про запобігання корупції"

Національне агентство з запобігання корупції НАЗК) прийняв рішення про внесення припису Коротичанського селищному голові Харківського району Харківської області Олійнику Юрію Валерійовичу на усунення порушення закону "Про запобігання корупції". Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Рішення було підготовлено за результатами перевірки інформації про порушення законодавства при призначенні депутата селищної ради Журавля Миколи Миколайовича на посаду заступника зазначеного селищного голови. Протягом 3 робочих днів після свого призначення Микола Журавель не надав письмову згоду на проведення щодо нього спеціальної перевірки в порядку, встановленому законом "Про запобігання корупції", у зв'язку з чим повинен був бути звільнений з цієї посади без припинення ним повноважень депутата селищної ради.

Нагадаємо, НАЗК раніше направило до суду протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності головного інженера державного спеціалізованого підприємства "Київський державний міжобласний спеціальний комбінат" Леоніда Фурмана.