ua en ru

НАЗК почало повну перевірку е-декларацій Корчак

НАЗК почало повну перевірку е-декларацій Корчак Фото: Наталія Корчак (minjust.gov.ua)

Відомство перевірить е-декларації Корчак за 2015 и 2016 роки

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) на своєму засіданні вирішило провести повну перевірку е-декларацій екс-керівниці відомства Наталії Корчак. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Суб’єкти декларування, щодо яких розпочнуть перевірку: Корчак Наталія Миколаївна, голова Національного агентства з питань запобігання корупції, за 2015 та 2016 роки", - сказано у повідомленні.

Крім того, повна перевірка буде проведена щодо е-декларацій ще трьох осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

"Білогуров Сергій Валерійович, депутат Андріївської селищної ради Донецької області Слов’янського району, за 2016 рік; Мосійчук Вадим Адамович, голова Державного агентства резерву України, за 2015 та 2016 роки; Шевцов Олексій Вікторович, директор комунального підприємства "Жилбудсервіс", за 2016 рік", - зазначається у повідомленні відомства.

Нагадаємо, наприкінці березня Корчак зазначала, що 28 березня строк її повноважень закінчується. "Не сумнівайтеся, за посаду не тримаюся і з великим задоволенням "тягар слави" переду на чужі плечі", - наголошувала вона. Корчак висловила сподівання на обрання нового очільника відомства на позачерговому засіданні НАЗК.

Раніше повідомлялося, що середня зарплата Корчак в першому півріччі 2017 була на рівні 100 тис. гривень на місяць проти 143,6 тис. гривень у 2016 році.