ua en ru

Податкова міліція України у січні ц.р. забезпечила 220 млн грн податкових надходжень, - С.Буряк.

Податкова міліція ДПА України у січні ц.р. забезпечила 220 млн грн податкових надходжень до держбюджету України. Про це на брифінгу повідомив голова ДПА Сергій Буряк, передає кореспондент РБК-Україна.
Також С.Буряк поінформував, що впродовж січня ц.р. було викрито 655 злочинів у сфері оподаткування та попереджено незаконне відшкодування ПДВ на 570 млн грн.
З незаконного обігу вилучено матеріальні цінності на 85 млн грн, припинена діяльність 13 конвертаційних центрів та вилучено 1,9 млн грн, а з користувачів конвертаційних центрів стягнуто 9,6 млн грн.
Окрім того, виявлено 36 суб'єктів господарської діяльності з ознаками фіктивності та підприємств, векселі яких підроблені. Таких векселів вилучено з обігу на суму 16,8 млн грн.
Також ДПА разом з Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) України в січні зупинила обіг акцій 49 суб'єктів госпдіяльності на суму 801,7 млн грн.
Окрім того, податківці порушили 3 кримінальні справи за фактом зловживань на ринку цінних паперів та наклали арешт на цінні папери номінальною вартість 4,6 млн грн.