ua en ru

В НАБУ заявили, що досі не мають повного доступу до е-декларацій

В НАБУ заявили, що досі не мають повного доступу до е-декларацій Ілюстративне фото (facebook.com/nabu.gov.ua)

НАБУ розслідує 72 провадження щодо незаконного збагачення

У Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) заявили, що досі не мають повного доступу до е-декларацій. Про це йдеться у повідомленні на сторінці НАБУ у Тwitter.

Як зазначається, наразі НАБУ розслідує 72 провадження щодо незаконного збагачення та декларування недостовірних даних посадовцями.

"НАБУ досі не має повного доступу до е-декларацій, але вже розслідує 72 провадження щодо незаконного збагачення та декларування недостовірних даних посадовцями. Стосовно 5 з них розслідування вже завершені і справи скеровано до суду", - йдеться у повідомленні.

В НАБУ заявили, що досі не мають повного доступу до е-декларацій

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до Національного антикорупційного бюро (НАБУ) ще 3 обґрунтовані висновки щодо декларування недостовірної інформації на суму більше ніж 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Також повідомлялося, що Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило в суд ще 7 протоколів про адміністративні правопорушення за несвоєчасне подання електронних декларацій в Міністерстві внутрішніх справ (МВС) України.