ua en ru

НАБУ проводить обшуки в київському офісі "Укрнафти"

НАБУ проводить обшуки в київському офісі "Укрнафти" Фото: "Укрнафта" (УНІАН)

Обшук в "Укрнафті" проводиться у відповідності з постановою суду

Національне антикорупційне бюро України проводить обшуки в київському офісі Публічного акціонерного товариства "Укрнафта". Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрнафти" у Facebook.

"Зараз в київському офісі ПАТ "Укрнафта" триває обшук, який проводять детективи НАБУ. Обшук проводиться у відповідності з постановою Солом'янського суду в рамках досудового розслідування, яке ведеться з листопада 2015 року. Ми співпрацюємо зі слідством і надаємо всі необхідні документи", - йдеться в повідомленні.

До уваги ЗМІ: зараз в київському офісі ПАТ «Укрнафта» триває обшук, який проводять детективи НАБУ. Обшук проводиться ві...

Опубліковано ПАТ «Укрнафта» 26 липня 2017 р.

Нагадаємо, в квітні 2017 року Генеральна прокуратура України проводила обшуки в "Укрнафті" по справі про нафтових аукціонах. Кримінальне провадження по "Укрнафті" було відкрито 29 грудня 2016 року і стосувалося проведення нафтових аукціонів протягом 2013-2015 років. ГПУ вилучала документи, які надавалися Національному антикорупційному бюро і прокуратурі міста Києва в рамках аналогічних кримінальних справ.