ua en ru

На аукціоні продано всі лоти із Бурштинської ТЕС.

Компанія "Західенерго" придбала в ході сьогоднішнього аукціону 100 МВт Бурштинської ТЕС за 55,6 млн грн, передає кореспондент РБК-Україна. Крок аукціону склав 1 млн грн.

Другий лот - 50 МВт Бурштинської ТЕС - придбала компанія "Східенерго" за 30,8 млн грн. Початкова ціна - 8 млн грн.

Початкова ціна третього лота - 50 МВт Бурштинської ТЕС - склала 8 млн грн. Лот придбала "Східенерго" за 24,2 млн грн.

Четвертий лот - 50 МВт Бурштинської ТЕС - продано компанії "Східенерго" за 28,4 млн грн. Початкова ціна склала 8 млн грн.

П'ятий лот - 25 МВт Бурштинської ТЕС - придбала компанія "Укрінтеренерго" за 2,1 млн грн.

Таким чином, продані всі лоти по Бурштинськой ТЕС.

У залі, де проводився аукціон, були присутні представники "Востокенерго" ДТЕК, "Укрінтеренерго", "Білоцерківська ТЕС", "Енергоатом", а також народні депутати.

Нагадаємо, вчора аукціонна комісія ДК "Укренерго" ухвалила рішення перенести конкурс із продажу електроенергії за кордон на 16 грудня, передає кореспондент РБК-Україна.

Аукціонна комісія отримала вчора позов до Київського апеляційного суду компанії "Корлеа" щодо припинення постанови НКРЕ про порядок проведення аукціону на експорт електроенергії.

Нагадаємо також, що "Укренерго" виставила на аукціон з експорту електроенергії в 2010 р. потужність 1,5 тис. Мвт. Всього на аукціон виставлено 18 лотів за кожним із п'яти міждержавних перетинів (напрямів) із передачі електроенергії на експорт.

"Укренерго" виставила 275 МВт потужності міждержавного перетину у напрямі "Бурштинська ТЕС - енергосистеми Словаччини, Угорщини, Румунії" на аукціони на умовах постачань протягом місяця.