ua en ru

На засіданні Ради сьогодні не ставилося питання відставки міністра оборони Гелетея, - нардеп

На закритому засіданні Верховної Ради України сьогодні, 4 вересня 2014 р., не ставилося питання відставок міністрів та інших високопосадовців.

На закритому засіданні Верховної Ради України сьогодні, 4 вересня 2014 р., не ставилося питання відставок міністрів та інших високопосадовців. Про це сьогодні на брифінгу у Раді заявив лідер партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок, передає кореспондент РБК-Україна.

"Питання відставок не ставилось на голосування", - заявив Тягнибок.

Він також повідомив, що нардепи не планували розглядати відставку міністра оборони України Валерія Гелетея.

"Не планувалося голосувань про відставки, тому що подання від Президента (Президента України Петра Порошенка ) щодо кандидатури міністра оборони немає в парламенті", - повідомив Тягнибок.

Він також заявив, що доповідачі, серед яких були перший заступник начальника генерального штабу, генерал Генннадій Воробйов, тимчасово виконуючий обов'язки міністра оборони Іван Руснак, голова СБУ Валентин Наливайченко та начальник ГУР Міноборони Юрій Павлов, нічого нового народним депутатам не сказали.

"Нам була викладена та сама інформація, що є в медіа. Настрій фактично всього залу - це введення воєнного стану в Україні... Всі представники силового блоку підтверджували наявність російських військ в Україні, всі говорили про війну, а не про АТО", - заявив Тягнибок.

За його словами, частина депутатів вже підготували відповідну постанову.