ua en ru

На участь в конкурсі з надання "Нафтогазу" послуг аудиту подали заявки 4 компанії

На участь в конкурсі з надання НАК "Нафтогаз України" послуг аудиту щодо проведення аудиту фінансової звітності за 2011 р., складеної відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності, подали заявки чотири компанії. Про це йдеться в повідомленні "Нафтогазу".

Згідно з процедурою відкритих торгів конкурсні пропозиції подали наступні компанії: приватне акціонерне товариство Deloitte (м. Київ; ціна пропозиції 8,64 млн грн.), товариство з обмеженою відповідальністю Ernst & Young (м. Київ; ціна пропозиції 9,95 млн грн), товариство з обмеженою відповідальністю Grant Thornton (м. Київ, ціна пропозиції 8,64 млн грн) і товариство з обмеженою відповідальністю "БДО" (м. Дніпропетровськ; ціна пропозиції 8,25 млн грн).

Компанія оголосить переможця закупівлі послуг з проведення аудиту фінансової звітності після оцінки наданих учасниками пропозицій у визначені законодавством терміни.

Відзначимо, закупівля послуг здійснюється за процедурою відкритих торгів; оголошення про заплановану закупівлю було оприлюднено 5 квітня 2012 р.

Нагадаємо, раніше "Нафтогаз" домовився з Grant Thornton Legis про проведення аудиту звітності за 5,9 млн грн.

НАК "Нафтогаз України" - провідне підприємство паливно-енергетичного комплексу України, одна з найбільших компаній країни. Компанія здійснює повний цикл операцій з розвідки та розробки родовищ, експлуатаційного і розвідувального буріння, транспортування і зберігання нафти і газу, постачання природним і зрідженим газом споживачів. Чистий прибуток "Нафтогазу" за 2011 р. склав 9,14 млрд грн проти збитку роком раніше.