ua en ru

На Різдво у Львові відбудеться Фестиваль вертепів

7-8 січня на площі біля Львівської Опери відбудеться Фестиваль вертепів, а ввечері тут будуть етновечірки просто неба з конкурсами та народними забавами.

На Різдво, 7 січня, на сцені Різдвяного Ярмарку на площі біля Оперного театру о 14:00 год розпочнеться дводенний Фестиваль вертепів. У цей же день о 18:00 год представники молодіжної організації "Пласт" проведуть традиційну різдвяну акцію "Пластова свічечка". А увечері, 7 та 8 січня, Різдвяний Ярмарок запросить усіх охочих на етновечірку просто неба з виступами музичних гуртів, різноманітними конкурсами та народними забавами.

У середу, 8 січня, продовжиться Фестиваль вертепів, а також на Різдвяний Ярмарок завітають учасники фестивалю "Спалах Різдвяної Звізди", які ходою пройдуть через центр міста.

Особливою подією святкової програми стане хоровий флеш-моб "Львів колядує". Різдвяний Ярмарок запрошує усіх охочих львів'ян та гостей міста разом, як одна велика і міцна родина, заколядувати та привітати місто та усю Україну з Різдвом Христовим. Ця творча акція відбудеться 8 січня о 17:00 год на сцені Різдвяного Ярмарку біля Оперного театру.

Слідкуйте за інформацією про події Різдвяного Ярмарку на офіційних сторінках у соціальних мережах Facebook та Вконтакте: www.facebook.com/yarmaroklviv, http://vk.com/lviv_yarmarky. Про це інформує прес-служба ЛМР.