ua en ru

На "Інтері" проведено кадрові перестановки в керівництві телеканалу

Директором компанії "Національні інформаційні системи" (НІС), що входить до Inter Media Group і виробляє для телеканалу "Інтер" програми "Новини"

Директором компанії "Національні інформаційні системи" (НІС), що входить до Inter Media Group і виробляє для телеканалу "Інтер" програми "Новини", "Подробиці" і "Подробиці тижня", призначений Назім Бедіров, який раніше обіймав посаду директора телеканалу Zoom.

Директором компанії "Національні інформаційні системи" (НІС), що входить до Inter Media Group і виробляє для телеканалу "Інтер" програми "Новини", "Подробиці" і "Подробиці тижня", призначений Назім Бедіров, який раніше обіймав посаду директора телеканалу Zoom (також входить до складу Inter Media Group). Про це повідомили у прес-службі ТК "Інтер".

Головний редактор і член правління телеканалу "Інтер" Антон Нікітін, який поєднував ці посади з посадою директора компанії НІС, зосередиться на розвитку програмного контенту та власного телевиробництва.

Нагадаємо, у 2013 р. ПАТ "Телеканал "Інтер", порівняно з 2012 р., збільшило чистий збиток на 44,3% - до 258 млн 668 тис. грн. Загалом капіталізація активів телеканалу у 2013 р. збільшилася на 0,71% - до 658 млн 160 тис. грн.

Сумарна дебіторська заборгованість товариства у 2013 р. збільшилася на 32,1% - до 192 млн 919 тис. грн.

"Інтер" - найбільша українська приватна загальнонаціональна телекомпанія. Веде мовлення із 20 жовтня 1996 р. Штаб-квартира розташована у Києві. Мови серіалів і передач каналу - українська та російська. Аудиторія складає близько 40 млн людей. Співпрацює зі світовими телекомпаніями, як-от BBC, НТВ, "Росія", "ВИD".