ua en ru

М.Азаров представив депутатам Київради голову КМДА А. Попова

Прем'єр-міністр України Микола Азаров представив депутатам Київради і робочому складу Київської міської державної адміністрації нового голову КМДА Олександра Попова, передає кореспондент РБК-Україна.

"Президент України прийняв рішення і доручив мені сьогодні вам повідомити про призначення Александра Павловича Попова головою Київської міської адміністрації, з чим я вітаю Олександра Павловича, і всіх киян", - зазначив М.Азаров.
Він зазначив, що пролунали оплески на адресу А. Попова є підтвердженням правильності рішення Президента України Віктора Януковича.
Прем'єр-міністр підкреслив, що на даний момент Леонід Черновецький залишається обраним киянами мером столиці і поскаржився на його відсутність на сьогоднішньому заході.

О.Попов повідомив, що з нового року в Києві буде впроваджена програма "Цільовий підхід" щодо формування і виконання місцевого бюджету. "Це пілотний проект у масштабах України, і сьогодні ми активно розробляємо проекти, які найближчим часом будемо реалізовувати в столиці", - зазначив він.