ua en ru

СБУ та МВС заявляють про зацікавленість лідерів політсил у фізичних сутичках між опонентами 18 травня у Києві

Міністерство внутрішніх справ України (МВС) заявляє про зацікавленість лідерів окремих політсил у фізичних сутичках між політичними опонентами під час проведення масових акцій 18 травня 2013 р. у Києві. Про це повідомляють прес-служби СБУ та МВС.

"Інформація, що надходить до правоохоронних органів, свідчить про зацікавленість окремих політичних лідерів та активістів використати проведення багатолюдних акцій для провокування фізичних сутичок між політичними опонентами, інспірування порушень громадського порядку, інших протиправних проявів з метою популяризації власних політичних сил, навіть шляхом завдання шкоди життю та здоров'ю громадян і міжнародному іміджу України", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі нагадують, що у разі вчинення протиправних дій винні особи нестимуть передбачену законодавством кримінальну та адміністративну відповідальність.

Нагадаємо, на 18 травня 2013 р. у Києві заплановано низку масових акцій, зокрема акцію опозиції "Вставай, Україно!" та Антифашистський марш партії регіонів. Згідно із заявками, у масових акціях візьмуть участь понад 100 тис. осіб.

Читайте також: У Києві 18 травня масових акціях візьмуть участь понад 100 тис. осіб