ua en ru

МВС підтвердило затримання депутата Ніжинської міськради за підозрою у вбивстві

Міністерство внутрішніх справ (МВС) підтвердило затримання депутата Ніжинської міськради за підозрою у вбивстві. Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУМВС України в Києві.

Згідно повідомленню, 18 травня 2013 р. до чергової частини Оболонського РУ ГУМВС України в Києві надійшло повідомлення, що в одній з квартир на проспекті Героїв Сталінграду виявлено труп невідомої жінки з ознаками насильницької смерті.

23 травня після низки оперативно-розшукових заходів столичні правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 26-річний житель міста Ніжин Чернігівської області.

МВС встановило, що зловмисник був знайомий з потерпілою та регулярно користувався її послугами сексуального характеру. Під час останньої зустрічі між ними виникла сварка, яка швидко переросла в бійку. В розпалі цього інциденту молодий чоловік молотком наніс 51-річній жінці тілесні ушкодження, від яких остання померла на місці пригоди. За висновками судово-медичної експертизи смерть настала в результаті перелому кісток черепа.

Підозрюваного працівники київські міліції затримали в Ніжині за місцем його мешкання. Він зізнався в скоєному злочині. Призначено ряд експертиз, триває досудове розслідування.

Читайте також: У Ніжині за підозрою у вбивстві затриманий депутат міськради