ua en ru

МВС передало до суду справу про вбивство співробітників ДАІ в Києві 2 березня

Головне слідче управління МВС України закінчило провадження у справі про розстріл працівників ДПС ДАІ ГУМВС України в Києві в березні 2014 року.

Головне слідче управління МВС України закінчило провадження у справі про розстріл працівників ДПС ДАІ ГУМВС України в Києві в березні 2014 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

"Правоохоронці встановили, що злочин було вчинено представниками неформальній радикальної організації, які вбили правоохоронців з метою заволодіння їх зброєю", - повідомили в міліції.

Обвинувальний акт за ознаками вчинення злочинів, передбачених п.1,6,12 ч.2 ст.115, ч.3 ст.262 та ч.1 ст. 262 Кримінального кодексу України, стосовно виконавців вбивства направлений в Дніпровський районний суд міста Києва.

Нагадаємо, 2 березня о 02:00 на стаціонарному посту ДАІ №502 по Броварському проспекту Києва були розстріляні три співробітника ДАІ, які несли там спільне чергування разом з бійцями самооборони Майдану. МВС затримало по даній справі 11 підозрюваних. 4 квітня Апеляційний суд Києва, розглянувши апеляцію на рішення райсуду, прийняв рішення про скасування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою для одного з підозрюваних.