ua en ru

МВС: побиття Тетяни Чорновол організував кримінальний авторитет

МВС: побиття Тетяни Чорновол організував кримінальний авторитет Фото: Тетяна Чорновол

В організації підозрюється Олег Нетребко з Дніпродзержинська

Організатором побиття Тетяни Чорновол є кримінальний авторитет з Дніпродзержинська (Дніпропетровська область) Олег Нетребко, який зараз переховується від правосуддя. Про це сказав начальник департаменту карного розшуку Міністерства внутрішніх справ Володимир Остапенко, передають "Подробиці".

"Кримінальний авторитет з Дніпродзержинська Олег Нетребко з прізвищем "Нетрік". Він підшукав для вчинення злочину підопічних, які перебували під його впливом: Зінченко, Залюбовський, Корнілов, які були викликані з Дніпродзержинська", - зазначив начальник департаменту.

Остапенко сказав, що Котенко та Залюбовський вже засуджені за скоєння даного злочину, а Корнілов, Нетребко і Зінченко оголошені в міжнародний розшук по лінії Інтерполу.

За його словами, Зінченко ховається в РФ. "Зінченко з серпня переховується в Росії. За орієнтуванням він був затриманий, були направлені матеріали для екстрадиції, але РФ затягла процес, і Зінченко був звільнений, його місце знаходження - швидше за все Росія", - сказав Остапенко і додав, що інші розшукувані в цій справі також знаходяться не в Україні.

Нагадаємо, у квітні партія "Народний фронт" заявила, що обвинувачені в нападі на журналістку і зараз народного депутата Тетяну Чорновол були звільнені рішенням Бориспільського районного суду Київської області.