ua en ru

Мосійчук вимагає негайного введення санкцій проти компанії Lucky Labs

Мосійчук вимагає негайного введення санкцій проти компанії Lucky Labs

Народний депутат, перший заступник голови комітету ВРУ з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Ігор Мосійчук вважає, що проти компанії Lucky Labs повинні бути введені санкції РНБО, а їх діяльність на території України він називає проявом "гібридної війни Росії". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Країна кривих дзеркал. Поки наші побратими воюють за Україну, росіяни на території нашої держави організовують гральний бізнес - віртуальне казино, яке заборонене законом, тим самим затягуючи наших громадян у вир гріха, залежності і депресії. Виявляється, весь цей час, поки наші хлопці гинули і продовжують гинути за честь країни, така компанія як Lucky Labs, засновниками якої є громадяни країни-агресора (і вони визнають це публічно), не виключено, що під прикриттям українських чиновників розгорнули тут бурхливу діяльність. Очевидно, що це та ж гібридна війна Росії проти України. Інакше такі дії назвати не можна", - зазначив нардеп.


За словами Мосійчука, рішення про введення санкцій проти Lucky Labs повинно бути прийнято негайно.

"У мене питання до нашої Служби безпеки та Ради національної безпеки і оборони, чому ця компанія, яка публічно визнає свої російські корені, досі не під санкціями РНБО? Хто захистить наших громадян від гібридної війни, яку країна-агресор настільки відверто веде проти нас? Рішення про введення санкцій проти Lucky Labs повинно бути прийнято негайно", - зазначив він

Нардеп також додав, що буде звертатися в правоохоронні органи з приводу діяльності Lucky Labs з "закликом раз і назавжди припинити їх існування в нашій країні".

"Друзі, якщо ви маєте інформацію про діяльність цих так званих айтішників-окупантів, надсилайте особисто мені, я буду звертатися до органів влади із закликом раз і назавжди припинити їх існування в нашій країні. Для мене, як патріота, важливо, щоб такі люди були в тюрмі. У свою чергу, зроблю все можливе для того, щоб такі заслані козачки Росії не могли вбивати наших громадян своєю віртуальною зброєю і заробляти на цьому мільйони для фінансування ворога", - написав політик.