ua en ru

МОН переводить Донецький університет держуправління в Маріуполь

МОН переводить Донецький університет держуправління в Маріуполь
Донецький державний університет управління з 1 грудня 2014 р. буде проводити свою освітню діяльність у Маріуполі.

Донецький державний університет управління з 1 грудня 2014 р. буде проводити свою освітню діяльність у Маріуполі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства освіти і науки України (МОН).

"Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію на сході України і продовження збройного конфлікту на території міста Донецька, з метою збереження життя і здоров'я громадян України, а також конституційного права кожного на належні, безпечні умови праці і навчання, до завершення збройного конфлікту Донецький державний університет управління буде проводити свою освітню діяльність на базі Маріупольського філіалу Донецького державного університету управління", - йдеться в повідомленні.

"Всі працівники Донецького державного університету управління, які бажають продовжувати працювати в університеті, повинні приступити до виконання своїх обов'язків з 1 грудня 2014 року", - повідомили у МОН.

Нагадаємо, раніше Міносвіти України перевело з окупованих бойовиками Донецька і Луганська ряд навчальних закладів. При цьому відомство пропонує звільняти викладачів вузів, які залишилися працювати в самопроголошених ДНР і ЛНР.