ua en ru

Молдова депортувала членів російської делегації, яка їхала в Придністров'я

Молдова депортувала членів російської делегації, яка їхала в Придністров'я Фото: Молдова депортувала делегацію з РФ (flickr.com/andreas.antonson)

Молдова вислала з країни військового експерта з РФ і "чиновника" Південної Осетії

Молдова депортувала затриманих в аеропорту Кишинева членів російської делегації, які прямували до невизнаного Придністров'я, передає молдавське видання NewsMaker.

Повідомляється, що молдавські силовики затримали і депортували членів делегації з Росії та Південної Осетії. Зокрема, депортували голову колегії військових експертів Росії Олександра Владімірова, керівника "адміністрації глави" Південної Осетії Ігоря Козаєва і помічника виконавчого директора правління фонду "Русский мир" Всеволода Желєзнова.

Крім того, повідомляється, що Молдова заборонила в'їзд до країни представнику "парламенту" Придністров'я в РФ Ользі Гукаленко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Молдова не змінить рішення щодо виведення військових РФ з Придністров'я. У той же час президент країни Додон заявив, що питання про виведення російських військових не просунеться далі простих декларацій.