ua en ru

Могильов відкидає звинувачення в сепаратизмі

Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов відкидає звинувачення на свою адресу в сепаратизмі.

Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов відкидає звинувачення на свою адресу в сепаратизмі. Про це повідомила прес-служба Ради міністрів АРК.

"Відповідально заявляю, що мені не соромно за жодне слово, дія або вчинок, пов'язані з моєю публічною позицією з питання цілісності і неподільності України. Лунають на мою адресу від окремих народних депутатів звинувачення в сепаратистських проявах викликають як мінімум подив і обурення", - заявив Могильов.

Він порадив політикам детальніше ознайомитися з його позицією. Глава виконавчої влади автономії підкреслив, що в складній соціально-економічній ситуації в Криму Рада міністрів працював цілодобово, щоб не допустити дестабілізації ситуації, що могло мати катастрофічні наслідки для всієї країни.

"Виконавча влада Криму змогла зберегти стабільну ситуацію на півострові. Потенційний конфлікт міг би мати важкі наслідки не тільки для України, але і для всього Причорномор'я. А що крім нескінченної балаканини зробили для врегулювання кризи ті, хто зараз мене звинувачують в сепаратизмі - велике питання", - йдеться в заяві.