ua en ru

У Misanthropic Division спростували затримання їхніх членів у Донецьку

У Misanthropic Division спростували затримання їхніх членів у Донецьку Фото: у вбивстві Мотороли досі шукають підозрюваних

Члени цієї організації не перебувають на окупованих бойовиками територіях

У Misanthropic Division спростували затримання їхніх членів в окупованому Донецьку у справі про вбивство бойовика Арсена Павлова з позивним "Моторола". Про це заявив один із представників організації з позивним "Берлін" у коментарі "Громадському радіо".

"Якщо чесно, вперше про це чую. Членів нашої організації не затримували. Швидше за все, це якась провокація", - повідомив він.

"Берлін" також стверджує, що члени Misanthropic Division не перебувають на непідконтрольних територіях.

Відкидає він і причетність організації до вбивства Мотороли. А відеоролик, де нібито члени Misanthropic Division взяли на себе відповідальність за вбивство бойовика, називає фальшивим і провокативним.

За даними "Берліна", його організація встановила особу одного з чоловіків, що знімався в ролику - ним виявився боєць одного з батальйонів Міністерства внутрішніх справ.

"На момент, коли ми знайшли його контакти та зв’язалися з ним, до нього приходили з СБУ. З питань цього провокативного відео. Він є службовцем одного з батальйонів МВС - батальйону "Чернігів". І до нього приходили з СБУ. Повністю всієї історії, як і що відбувалося, я вам не скажу", - прокоментував "Берлін".

Нагадаємо, раніше в терористичній організації ДНР заявили про затримання шістьох нібито підозрюваних у вбивстві бойовика Арсена Павлова ("Моторола") "українських націоналістів" із Misanthropic Division.