ua en ru

Миротворча місія ООН на Донбасі стане гарантом досягнення миру, - Порошенко

Миротворча місія ООН на Донбасі стане гарантом досягнення миру, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (прес-служба АПУ)

Президент покладає великі сподівання на миротворців ООН у вирішенні війни з РФ

Президент України Петро Порошенко вважає, що миротворча місія під мандатом Організації Об'єднаних Націй на Донбасі може стати твердим гарантом досягнення миру. Про це він заявив 10 лютого 2018 року в своєму Facebook.

"Упевнений у тому, що ця місія може виступати твердим гарантом режиму припинення вогню, роззброєння незаконних збройних формувань, стимулювати виведення російських військ із окупованої території і забезпечити надійне закриття кордону неконтрольованої ділянки між Україною і Росією", - написав глава держави в соцмережі.

Миротворча місія ООН на Донбасі

Миротворча місія під мандатом ООН на Донбасі може стати твердим гарантом досягнення миру. Упевнений в тому, що ця місія може виступати твердим гарантом режиму припинення вогню, роззброєння незаконних збройних формувань, стимулювати вивід російських військ з окупованої території і забезпечити надійне закриття кордону неконтрольованої ділянки між Україною і Росією.

Опубліковано Петром Порошенком 10 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко після зустрічі з федеральним канцлером Австрії Себастьяном Курцем заявляв, що миротворча місія ООН на Донбасі стимулюватиме виведення військ Російської Федерації з окупованих територій.