ua en ru

МОЗ значно активізувало свою роботу після попередження уряду, - Азаров

Міністерство охорони здоров'я активізувало свою роботу після урядових заходів. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров в ефірі телеканалу "Інтер".
"Не бояться треба, а відчувати свою відповідальність, вони значно активізувалися зараз, я маю на увазі МОЗ... вважаючи що ті заходи відповідальності, які ми застосували до працівників системи охорони здоров'я... вони спрацювали. Те ж саме відноситься до будь-якого міністра. У тому числі і освіти. Якщо справи в галузі йдуть нормально - він може працювати спокійно. Якщо ж допускаються провали - роботу такого міністра терпіти не буде ні уряд, ні Президент", - підкреслив Азаров.
Нагадаємо, на цьому тижні прем'єр-міністр України Микола Азаров звернувся до Президента України Віктора Януковича з поданням про притягнення до дисциплінарної відповідальності міністра охорони здоров'я Олександра Аніщенка, першого заступника міністра Раїси Моісеєнко, заступника міністра Александара Толстанова, заступника міністра - керівника апарату Галини Калішенко. Таке стягнення передбачено за "неналежне виконання службових обов'язків, зокрема невиконання державних цільових програм та комплексних заходів з охорони здоров'я, функції з реалізації яких покладено на МОЗ".