ua en ru

МОЗ визначив двох переможців тендеру на закупівлю "швидких"

Перемогу на останньому в 2013 р. тендеру на закупівлю "швидких" для Міністерства охорони здоров'я України отримали дві компанії: НВО "Практика" та ТОВ "Сіті ТранспортГруп". Про це повідомляє "Вісник державних закупівель", повідомляє "Агентство журналістських досліджень".

Моз закупить шість автомобілів класу А2 і класу В (лот №1 і №2) на базі Peugeot Boxer у НВО "Практика" за 519 тис. грн. (1 одиниця) і 3 млн 247 тис. грн (5 одиниць). Відповідно "Сіті ТранспортГруп" надасть своїх п'ять автомобілів класу С на базі Renault Master (лот №3) за 4 млн 215 тис. грн.

Нагадаємо, що в листопаді МОЗ оголосив трьох переможців тендеру на закупівлю 1412 "швидких": "Ілатанмед", НВО "Практика" і "АІС-Столиця". Зокрема, це 143 автомобілі типу С (реанімобіль), 1063 машини екстреної медичної допомоги типу В (в яких можна здійснювати інтенсивну терапію) і 206 автомобілів типа А2 (доставка хворого в лікувальний заклад, який не потребує інтенсивної медичної допомоги в дорозі). Машини швидкої медичної допомоги на базі ГАЗ Business, Peugeot Boxer і Renault Master. Всього НВО "Практика" з 10 лотів виграла 8. На зекономлені 7 млн 964 тис. грн. МОЗ оголосив останній тендер в 2013 р. на закупівлю ще 11 автомобілів.