ua en ru

За минулу добу бойовики обстріляли позиції ЗСУ 75 разів

За минулу добу бойовики обстріляли позиції ЗСУ 75 разів Фото: війна на Донбасі

Найбільше обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку – 59

Протягом минулої доби кількість обстрілів російськими бойовиками позицій сил АТО по всій лінії розмежування різко збільшилася. Про це йдеться в зведенні прес-центру штабу АТО станом на 06.00 12 березня 2016 року.

За минулу добу було зафіксовано 75 обстрілів. З них 59 - на Донецькому напрямку, 15 - на Маріупольському та 1 - на Луганському напрямках.

Поблизу Красногорівки, Опитного, Пісків, Авдіївки, Зайцевого та Невельського на Донецькому напрямку та поблизу Мар'їнки та Чермалика на Маріупольському напрямках терористи здійснили 12 прицільних мінометних обстрілів позицій ЗСУ.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06.00 12 березня 2016 року.Протягом минулої доби кількість обстрілів російськ...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 11 марта 2016 г.

В районі Авдіївки ворог двічі обстріляв позиції ЗСУ з танків та БМП, а близько 18.00 з САУ, калібру 122 мм.

З БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювались опорні пункти неподалік Новгородського та Луганського. Неподалік Пісків, Опитного, Зайцевого, Майорська ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

Під вогнем гранатометів та кулеметів бойовиків опинились позиції поблизу Мар'їнки, Водяного та Широкіного на Маріупольському напрямку.

Окрім цього, провокуючи українських військових, російські терористи вели неприцільний вогонь в напрямку позицій поблизу Красногорівки, Опитного, Троїцького, Гранітного та Новозванівки.

Нагадаємо, впродовж вчорашнього дня бойовики 31 раз обстріляли позиції сил АТО.