ua en ru

Міносвіти перенесло із зони АТО два центри професійно-технічної освіти

Міносвіти перенесло із зони АТО два центри професійно-технічної освіти
Міністерство освіти та науки України перенесло два навчально-методичні центри професійно-технічної освіти у Луганській та Донецької області із зони проведення антитерористичної операції (АТО).

Міністерство освіти та науки України перенесло два навчально-методичні центри професійно-технічної освіти у Луганській та Донецької області із зони проведення антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться у відповідних наказах міністра освіти та науки повідомила, прес-служба МОЗ.

Так, згідно з наказом МОН № 1330 від 17 листопада 2014 р. до завершення збройного конфлікту у м. Донецьку, враховуючи подання департаменту освіти та науки Донецької облдержадміністрації від 13 листопада 2014 р. Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти Донецької обл. буде здійснювати свою статутну діяльність на базі державного професійно-технічного навчального закладу "Краматорський центр професійно-технічної освіти" за адресою: Донецька обл., м Краматорськ, вул., Ювілейна, 62.

Крім того, згідно з наказом МОН № 1331 від 17 листопада 2014 р. до завершення збройного конфлікту у м. Луганськ, Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Луганській обл. буде здійснювати свою статутну діяльність на базі державного навчального закладу "Сєверодонецький вище професійне училище" за адресою: Луганська обл., м. Сєверодонецьк, проспект Радянський, 17.

Нагадаємо, на початку листопада 2014 р. Міністерство освіти перевело Горлівський інститут іноземних мов р. Артемівськ Донецької області.