ua en ru

У Міноборони підтвердили інформацію про двох постраждалих на Донбасі військових

У Міноборони підтвердили інформацію про двох постраждалих на Донбасі військових Ілюстративне фото (flickr.com/ministryofdefenceua)

За минулу добу на Донбасі було зафіксовано 24 прицільні обстріли

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 21 серпня 2018 року, поранення отримали двоє українських військових. Про це у ході брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

За даними Міноборони, за минулу добу на Донбасі було зафіксовано 24 прицільні обстріли. Українські військові вісім разів відкривали вогонь у відповідь.

"Упродовж минулої доби два українських захисники отримали поранення", - повідомив Мотузяник, зазначивши, що військовим наразі надається необхідна меддопомога.

Також у Міноборони додали, що вчора на Донбасі було ліквідовано двох бойовиків, ще одного поранено.

Крім того, зазначається, що станом на 9 годину ранку на Донбасі було зафіксовано шість обстрілів з боку бойовиків. Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за даними Державної прикордонної служби України, контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі за минулу добу перетнули 54 тис. осіб. Крім того, у відомстві додали, що на Донбасі різко зріс пасажирський потік через пункти пропуску.