ua en ru

Міноборони забезпечить будівництво та придбання 2 тис. квартир для військовослужбовців до кінця 2010 р., - М.Єжель

Міністерство оборони України забезпечить будівництво та придбання 2 тис. квартир для військовослужбовців до кінця 2010 р. Про це сьогодні заявив міністр оборони України Михайло Єжель у своєму зверненні з нагоди 19-ї річниці збройних сил України (ЗСУ), передає кореспондент РБК-Україна. М.Єжель також наголосив, що в планах міністерства - будівництво покращеного житла для військовослужбовців-контрактників.
М.Єжель зазначив, що незважаючи на складне економічне становище, для покращення соціального статусу військовослужбовців та членів їх родин, вдалося в 2 рази збільшити грошове забезпечення військовослужбовців плавскладу Військово-морських сил (ВМС) України та льотного складу повітряних сил.
"Для потреб армії було закуплено 10 танків "Булат", продовжена розробка танків "Оплот", кораблів класу "корвет", модернізацію літаків... Триває робота над створенням багатофункціонального ракетного комплексу та продовження термінів технічної придатності зенітних керованих ракет. Нарешті завершується введення до бойового складу ВМС підводного човна "Запоріжжя", - наголосив М.Єжель.
Нагадаємо, День ЗСУ в Україні відзначають 6 грудня.