ua en ru

Мінрегіон розпочинає відкритий кадровий конкурс для нового департаменту

Мінрегіон розпочинає відкритий кадровий конкурс для нового департаменту Геннадій Зубко

30 березня 2015 Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (Мінрегіон) оголосить відкритий кадровий конкурс. Відбір кандидатів буде проходити з метою забезпечення професійними співробітниками нового Департаменту регіонального розвитку. Про це повідомив глава міністерства, віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко, передає прес-служба відомства.

"Новий Департамент з питань регіонального розвитку - є стратегічно важливим для Міністерства. Впровадження реформ у місцевому самоврядуванні та децентралізації - пріоритетні завдання. Цей Департамент буде розробляти і впроваджувати проекти та програми регіонального розвитку, займатися розвитком міжрегіонального та транскордонного співробітництва, інституційним забезпеченням територіального розвитку, питаннями адміністративно-територіального устрою ", - пояснив Зубко.

За словами міністра, взяти участь у конкурсі може кожен громадянин України, який відповідає таким вимогам.

"Критерії дуже прості - це наявність вищої освіти, досвід роботи і лідерські якості. Якщо людина піклувався про власний розвиток, інвестувала в якісне навчання - це буде вагомою перевагою".

Нагадаємо, 12 березня 2015 Яценюк визначив три завдання Мінрегіону на 2015 рік.