ua en ru

Мінекономрозвитку обговорив з СБ отримання трьох системних позик на суму близько 1,5 млрд дол

Міністерство економічного розвитку і торгівлі (Мінекономрозвитку) розробило зі Світовим банком (СБ) можливість швидкого отримання трьох многосекторальных системних позик загальною сумою приблизно 1,5 млрд дол.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі (Мінекономрозвитку) розробило зі Світовим банком (СБ) можливість швидкого отримання трьох многосекторальных системних позик загальною сумою приблизно 1,5 млрд дол. Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Як повідомляється, кожна позика за 500 млн дол. буде надаватися за таким зразковим графіків: травень-жовтень 2014 р. і січень-лютий 2015 р.

В ході зустрічі представників Мінекономрозвитку і СБ обговорювалися та узгоджувалися заходи реформ, які повинні бути включені в проект програми стратегічних та інституціональних реформ, які ВБк готовий підтримати.

За інформацією представників місії СБ, рада директорів банку може розглянути і схвалити перша позика на політику розвитку в травні 2014 р., що дозволить підписати угоду про позику між Україною та МБРР і отримати в бюджет кошти в сумі 500 млн дол. у травні 2014 р.

З цією метою українська сторона повинна забезпечити виконання попередніх умов реформ, викладених у проекті програми.