ua en ru

Мінекології готується до повного переходу на систему електронних адмінпослуг

Мінекології готується до повного переходу на систему електронних адмінпослуг Фото: Остап Семерак

За 10 місяців відомство запустило систему електронного декларування та інтерактивну мапу сміттєзвалищ

Міністерство екології і природних ресурсів України активно рухається до повного переходу до системи електронних адміністративних послуг. Про це на своїй сторінці у Facebook написав очільник відомства Остап Семерак.

"За електронним урядуванням - європейське майбутнє державного управління України... Запевняю в одному - Мінприроди активно рухається до повного переходу до системи електронних адміністративних послуг", - написав він.

Так, за повідомленням Семерака, за 10 місяців відомство запустило систему електронного декларування та інтерактивну мапу сміттєзвалищ.

Крім того, Семерак повідомив про зустріч із представниками Державного агентства з питань електронного урядування України та Міжнародної агенції (USAID), на якій обговорювалося вдосконалення існуючих електронних систем та перспективу введення он-лайн-сервісів в інших структурах природоохоронної сфери.

"Плануємо розширити кількість сторінок на інтерактивній мапі сміттєзвалищ. Мапа має інформувати не лише про побутові відходи, стихійні сміттєзвалища, але й про сховища промислових відходів та наявні пункти утилізації всіх їх видів", - зазначив Семерак.

За електронним урядуванням - європейське майбутнє державного управління України. Мінприроди в цьому напрямку активн...

Опубліковано Остапом Семераком 10 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що влада Львова пообіцяла провести рекультивацію Грибовецького полігону.