ua en ru

МінАП поглибить міжнародне співробітництво у 2016

МінАП поглибить міжнародне співробітництво у 2016 Фото: Олексій Павленко (Facebook /Minagropolicy)

Про це заявив міністр агрополітики Олексій Павленко під час брифінгу в Кабінеті міністрів

Розширення міжнародного співробітництва - один із пріоритетів діяльності Міністерства аграрної політики та продовольства України у 2016 році. Про це заявив міністр агрополітики Олексій Павленко під час брифінгу в Кабінеті міністрів 17 грудня, повідомили у прес-службі МінАП.

Зокрема, планується активізувати діяльність щодо укладення угод про зону вільної торгівлі з державами-партнерами України - Ізраїлем, Туреччиною та В'єтнамом.

За словами Павленка, у планах МінАП на наступний рік - підписання угод і меморандумів про співробітництво в галузі сільського господарства з Індонезією, Індією, Китаєм та Іспанією. Крім того, продовжаться переговори з міжнародними і регіональними фінансовими установами з метою залучення фінансових ресурсів, зокрема з Міжнародною фінансовою корпорацією, Світовим банком, Європейським банком реконструкції та розвитку і Європейським інвестиційним банком.

Також передбачається проведення двосторонніх переговорів з керівниками відповідних міністерств і відомств іноземних держав з метою популяризації виробничого потенціалу агропромислового комплексу України та поглиблення двосторонньої співпраці із ключовими партнерами.

Для розширення міжнародного співробітництва проведено ряд двосторонніх зустрічей із представниками Європейської комісії, а також проведено чергові засідання міжурядових комісій з Арабською Республікою Єгипет, Королівством Саудівська Аравія та Китайською Народною Республікою.

МІНАГРОПОЛІТИКИ ПОГЛИБЛЮВАТИМЕ МІЖНАРОДНУ СПІВПРАЦЮ У 2016 РОЦІ«Розширення міжнародного співробітництва – один з пріор...

Опубліковано Міністерство аграрної політики та продовольства України 17 грудня 2015 р.

Як повідомлялося, Мінагропрод планує залучити 8 млрд доларів інвестицій за три роки.