ua en ru

Міліція порушила кримінальну справу щодо хуліганський дій відносно автомобіля з журналістами, внаслідок яких постраждала людина

До чергової частини Солом'янського РУ ГУМВС України в м. Києві 4 вересня 2012 року спецлінією 102 надійшло повідомлення про дорожній конфлікт на Індустріальному шляхопроводі за участю журналіста. Попередньо встановлено, що інцидент на дорозі виник внаслідок першочерговості проїзду по Індустріальному мосту. Водій позашляховика Toyota Land Cruiser під час руху предметом, схожим на саперну лопатку, зі слів потерпілих, розбив скло правих передніх дверей автомобіля Skoda Fabia, на якому пересувалися журналісти одного з провідних телеканалів України та з місця події зник. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у м. Києві.

Внаслідок цього пасажирка отримала тілесні ушкодження. 26-річну журналістку із забоями м'яких тканин правого плеча та правого ліктьового суглобу було доставлено до лікарняного закладу для надання медичної допомоги.

За цим фактом того ж дня слідчим відділом Солом'янського райуправління столичної міліції порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України "хуліганство".

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці швидко встановили власника джипу, а згодом і затримали його водія. Наразі 49-річний киянин надає покази слідчому з приводу інциденту та своєї хуліганської поведінки. Досудове слідство триває.

Читайте також: У Донецькій обл. в ДТП загинули два міліціонери