ua en ru

Міліція порушила справу за фактом вбивства двох співробітників ДАІ у Києві

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства двох співробітників ДАІ у Солом'янському районі міста м. Києва.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства двох співробітників ДАІ у Солом'янському районі міста м. Києва. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

Кримінальне провадження відкрите за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Повідомляється, що 19 лютого близько 1:00 працівники наряду ДПС подали сигнал про зупинку водію іномарки темного кольору, однак той проігнорував вимогу та, збільшуючи швидкість, продовжив рух в напрямку Кільцевої дороги.

При переслідуванні члени наряду ДПС помітили автомобіль на вул. Симиренка. Водій транспортного засобу призупинився та дозволив патрульному автомобілю обігнати себе. Проте з незрозумілих причин автомобіль-правопорушник знову об'їхав патрульне авто та зупинився попереду. Після цього звідти вийшов невідомий громадянин та почав розстрілювати з вогнепальної зброї працівників міліції, які знаходилися в автомобілі. Зловмисники заволоділи табельною зброєю одного із правоохоронців та зникли у невідомому напрямку.

У результаті отриманих вогнепальних поранень двоє інспекторів ДАІ загинули на місці події. Третій отримав вогнепальне поранення та доставлений до лікарні.